Wie zijn wij

In 2001 kwam de 1e Shih Tzu in ons leven. Mijn dochter Sanne wou graag precies zo’n hond als een vriendin van haar een Shih Tzu. Door veel te sparen en klusjes te doen lukte het Sanne om een Shih Tzu te kopen. Haar hond Shama. Al snel bleek dat Shama niet echt gelukkig was in zijn eentje tussen de poezen. Gelukkig vonden we een maatje voor Shama.

Hy-Tao from Jacqueline’s Dream (Taatje) stapte in 2002 bij ons binnen. Shama begon weer helemaal op te leven. Het leek Sanne ook wel leuk om te gaan showen. Helaas waren beide honden niet geschikt om aan shows mee te doen. Jing-Jing from Jacqueline’s Dream was de nieuwe uitdaging. Door eindeloos te trainen lukte het Sanne en Jing om mee te doen aan shows en junior handling. Langzaam begon ik te denken aan een eigen Shih Tzu kennel. Dit gevoel werd steeds sterker toen we ons teefje The Enigma from Jacqueline’s Dream (Tina) kregen. In november 2006 ging de Raad van Beheer akkoord met de kennelnaam Love of Sanmarlo.

Dit alles zou niet zijn gelukt zonder de steun van mijn man Fred en mijn dochter Sanne. Ook wil ik Jacqueline en Joop de Boer van de Shih Tzu kennel from Jacqueline’s Dream bedanken voor al het advies en steun die ik heb gekregen !

Marion Lolkema-Stege